ILMAINEN TOIMITUS yli 80e tilauksille!


Nopea toimitus! Tuotteet postitetaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä
Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä

Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä

137,90 €
Sisältää alv. 24 %

Equiline Outline satulahuopa, este/yleis, eri värejä

Saatavuus 1 kpl

Equilinen laadukas ja ryhdikäs Outline -satulahuopa. Valkoinen koristenyöri kulkee huovan ympäri ja sivulla tyylikäs brodeerattu Equilinen logo. Erittäin hyvä istuvuus ja pysyy hyvin paikoillaan.

Air -Technology -ominaisuudet (ACS2 -system ja Shock Absorber) takaavat satulahuovalle erinomaisen hengittävyyden ja iskunvaimennuksen.

Satulahuopa on valmistettu erittäin kestävästä, antibakteerisesta, allergisoimattomasta ja ympäristöystävällistä "Eco Friendly" polyester-puuvilla sekoitekankaasta. Korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta huopa pitää muotonsa ja värinsä pitkään, vuodesta ja pesusta toiseen. Huovan sisäpintakangas on pehmeää ja värjäämätöntä kangasta, joten hikoilevaan hevoseen ei imeydy ihon kautta väriaineita tms.

Valmistettu Italiassa. Ota yhteyttä, mikäli haluaamasi väriä ei löydy verkkokaupasta. Saatavilla myös koulumallina.

Arvostelut 0 arvostelua