ILMAINEN TOIMITUS yli 80e tilauksille!


Nopea toimitus! Tuotteet postitetaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea
Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea

Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea

48,00 €
Sisältää alv. 24 %

Roeckl Malaga ratsastushanskat, musta ja ruskea

Saatavuus 1 kpl

Tyylikkäät ja klassiset ratsastushanskat urheilullisilla, toimivilla ja moderneilla ominaisuuksilla. Kevyttä, joustavaa ja hengittävää synteettistä materiaalia, joka näyttää ja tuntuu aidolta nappanahalta. Sormien rei'itykset optimoivat hengittävyyttä. ROECK-AIRista valmistettu kämmen on vähintään yhtä joustava ja asettaa rimaa vielä korkeammalle hengittävyyden suhteen. Ohuen, tiukasti istuvan leikkauksen, hienon materiaalin ja hienostuneen muotoilun lisäksi MALAGAn istuvuus on tehty vielä täydellisemmäksi ranteen päällä olevalla ohuella, helposti suljettavalla tarralla ja sitä täydentää ROECKL-logo-niitti, joka luo tyylikkään kohokohdan. Yhteensopivat kosketusnäyttöjen kanssa, joten voit käyttää älypuhelintasi ja muita laitteita ilman, että sinun tarvitsee riisua käsineitä.

Ratsastushanskat tulee pestä säännöllisesti toiminnallisuuden ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi - MALAGA on helppo pestä koneessa 30 °C:ssa.

Arvostelut 0 arvostelua